İnternetten Para Kazanmak 2018

İnternetten Para Kazanmak 2018


Bu makale İnternetten Para Kazanmak 2019 başlığı altında yenilenmiştir !
Yazının yeni haline ulaşmak için lütfen
BURAYA TIKLAYINIZ.


İlk olarak belirtmek istediğim bir nokta var eğer sabırla bu makaleyi sonuna kadar okuyarak ve burada anlattığım yöntemleri günlük aksatmadan azimle uygularsanız ayda çok rahat 1000₺ ile 3000₺ arası gelir elde etmeniz mümkündür. İnternetten para kazanmak konusunda bu zamana kadar yazılmış bir çok makale veya yayınlanmış birçok video bulmanız mümkün. Peki bu yayınlananlar arasında en istikrarlı olanı hangisi ? Aralarında en çok kazandıran siteler veya yöntemler neler ?  Bu makalede bunlar hakkında bilgi vermek istiyorum. Burada anlattığım  tüm yöntemler bizzat tarafımdan uygulanan ve halen de uygulanmaya devam eden ödeme aldığım ve almaya devam ettiğim yöntemlerdir. Umarım faydalı olur ve bir nebze de olsa bir derdinize derman olur.

Yöntemlere öncelikle kısa baslıklar halinde değinmek istiyorum. Çünkü amacım okuyucuyu hızlı bir şekilde istediği sonuca ulaştırmaktır. Aşağıda Genel Yöntemler başlığı altında sunduğum listeden ilgili yöntemin üzerine tıklayarak hızlı bir şekilde sayfa içerisinde ilgili alana geçiş yapabilirsiniz ama size tavsiyem öncelikle makalenin tamamını sonuna kadar bir kere okumanızdır.

Dip Not : Eğer aşağıdaki yöntemlerden hali hazırda uyguladıklarınız varsa yazının ilgili alanını pas geçerek uygulamadığınız yöntemlere bakabilirsiniz. Bu makalede ( İnternetten Para Kazanmak ) yazılanlar tamamen özgün içerik olup tarafımdan hepsi denenmiş ve kazanç elde edilmiş sistemlerdir. Hiçbir yerden kopyala yapıştır yapılmamıştır.

(18.10.2018) Makale GÜNCELLENDİ… 

Genel Yöntemler :

Şuan aklıma gelen yöntemleri kısa başlıklar halinde bu şekilde sıralamam mümkün daha sonra hatırladığım veya yeni keşfettiğim yöntemler olursa bu yazıya eklemelerde bulunacağım takipte kalabilirsiniz. Şimdi yukarıda saydığım yöntemleri biraz daha derinlemesine, örneklerle ve kanıtlarla incelemeye devam edelim.


Yöntem 1 : Bitcoin sistemi


Size burada uzun uzun Bitcoin tarihçesini anlatmayı düşünmüyorum daha sonra başka bir makalede bitcoin ile ilgili detaylı olarak bir açıklama yayınlayacağım.

Şimdilik Bitcoin hakkında kısaca aşağıdaki bilgileri bilmeniz bu makalede yayınlanan Bitcoin sistemi yöntemini kavrayabilmeniz için yeterlidir.

Bitcoin dediğimiz şey bir para birimidir. Türk Lirası, Dolar, Euro, Japon Yeni, Rus Rublesi vs. gibi sadece tek farkı dijital olmasıdır. Yani herhangi bir basılı hali yoktur fakat bu sizi yanıltmasın dünyada bir çok yerde bitcoin kullanılmaktadır (restoranlarda, taksilerde, avm’lerde vs.) ve istediğiniz gibi internet üzerinden diğer para birimlerine çevirebilirsiniz. Bitcoin kısaltması BTC diye geçer ve bozuk parası Satoshi dir. (Türk Lirasının kuruşu gibi)

Bu gün itibari ile  1 BTC = 4217 ₺ buradan anlık değerini öğrenebilirsiniz.

Bitcoin kazanmanın birçok çeşitli yolları var burada size en basit ve zahmetsiz yönteminden bahsedeceğim. Diyelim ki bilgisayar başında zamanınız kısıtlı ve her zaman bilgisayar başında olamıyorsunuz. İşte bu yöntem tam sizin için fakat dünyanın kuralı basit ne kadar zahmet o kadar para demek (yada en azından ben öyle biliyorum 🙂 ) o yüzden bu yöntemden öyle çok fazla bir gelir beklemeyin.

Bitcoin sisteminde faucet dediğimiz türkçe anlamı musluk olan siteler mevcut. Bu sitelere bir kere üye olduktan sonra hesabınızda BTC ler birikmeye başlıyor sizde arada bir girip (ne kadar sık girerseniz o kadar çok BTC alırsınız) BTC lerinizi cüzdanınıza gönderiyorsunuz tüm olay bu kadar başka herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok.

Peki bu faucet siteleri neden bedava para veriyor? Diye bir soru takılıyor insanın kafasına. Bu sorunun cevabı aslında basit. Faucet siteleri gösterdikleri reklam sayesinde belirli bir kazanç elde ederler, bu elde ettikleri kazancın bir miktarını bu yöntemle dağıtırlar. Amaç daha çok reklam gösterip daha çok kitleye ulaşıp daha çok para kazanmaktır, bu nedenle üyesi daha çok olan faucet siteleri daha fazla satoshi verir ve siteye giren misafirlere reklamlarını izletmek için çeşitli taklalar atmak yerine kısaca sizde kazanın bizde kazanalım gibi bir mantıkla hareket ederler.

Uygulama :

Öncelikle BTC lerinizi gönderebileceğiniz bir cüzdana sahip olmalısınız. Şuana kadar benim kullandığım, işini gayet ciddiye alan ve birçok BTC ile uğraşan kişilerin tercih ettiği BTC cüzdanı xapo adında bir site. Birçok faucet siteleri ile anlaşması bulunuyor ve BTC’lerinizi Satoshi‘lerinizi faucet sitelerinden anlık olarak xapo hesabınıza aktarabiliyorsunuz.

Buradan üye olablirisiniz. (Parayı çekebilmeniz için doğru bilgiler girmeniz gerekiyor)

Xapo nasıl üye olunur ?

İnternetten Para Kazanmak
Sign up butonuna tıklıyoruz
İnternetten Para Kazanmak
İstenilen bilgileri giriyoruz
İnternetten Para Kazanmak
Cüzdanımızı seçip tıklıyoruz
İnternetten Para Kazanmak
İşaretli alan BTC cüzdan kodunuzdur bu kodu size BTC gönderecek kişilere vermeniz veya Faucet sitelerine girmeniz gerekiyor

Daha sonra faucet sitelerine xapo ya kayıt olurken yazdığınız mail adresinizle kayıt oluyorsunuz ve cüzdan kodunuzu tanımlıyorsunuz veya sadece cüzdan mail adresinizi yazarak parayı çek diyorsunuz. (Claim, Claim Now, Withdraw, vs.) Bu durum siteden siteye farklılık gösterebiliyor fakat genel mantık aynı, ilk başlarda sisteme yabancı olduğunuz için biraz fazla zaman harcayabilirsiniz ama mantığı bir kere kaptığınız zaman alışıyorsunuz ve hızlı bir şekilde faucet sitelerinden para çekmeye başlıyorsunuz. Tek yapmanız gereken güvenlik kodlarını girmek ve mail adresinizi yazmak. Burada size bir tavsiyem olacak hergün binlerce faucet sitesi açılıyor ve kapanıyor sizin bunlara para kaptırmamanız için veya boşa uğraşmamak için genellikle anlık ödeme yapan sitelere yönelin. Sitede güvenlik kodunu girdikten sonra cüzdanınızdan hemen kontrol edin 10-15 saniye içerisinde anlık ödeme yaptığını söyleyen faucet sitesi paranızı aktardıysa o siteyi bir kenara kaydedip sıradaki siteye geçin.

Her faucet sitesinin kendi belirlediği şartlar oluyor. Mesela bir site anlık ödeme yaparken bir diğeri belirli bir kota koyup o kotaya ulaştığınızda anlık ödeme yapıyor bazıları kotayı yüksek tutup çekim işlemini yaptığınızda 1-2 gün bekletebiliyor genelde bunu ya piyasada güçlü siteler yada dolandırıcı siteler yapıyor burada dikkat etmenizi öneririm ufak bir google araştırması ve alexa rank sorgulaması sonrasında bunu rahatlıkla anlayabilirsiniz.

Birkaç faucet site kullanım örneğini aşağıda resimli olarak anlatmaya çalışayım

  • Örnek 1

Bu sitede her 5 dakikada bir biriken BTC lerinizi çekebiliyorsunuz. Ne kadar geç çekerseniz kazandırdığı BTC gittikçe azalıyor. En karlı yöntemi 5 dakikada bir çekmek.

Buradan üye olabilirsiniz.

İnternetten Para Kazanmak
İlgili alana Xapo ya kayıt olurken girdiğiniz mail adresinizi veya BTC cüzdanınızın kodunu giriyorsunuz.
İnternetten Para Kazanmak
Biriken BTC’lerimizi claim now butonuna tıklayarak anında xapo cüzdanımıza gönderiyoruz

  • Örnek 2

Bu sitede en az çekim 100 satoshi olarak belirlenmiş fakat örnek 1 deki siteye göre daha fazla kazandırıyor ve aynı mantıkla çalışıyor.

Buradan üye olabilirsiniz.

İnternetten Para Kazanmak
İlgili alana Xapo ya kayıt olurken girdiğiniz mail adresinizi veya BTC cüzdanınızın kodunu giriyorsunuz.
İnternetten Para Kazanmak
Biriken BTC’lerimizi claim now butonuna tıklayarak isterseniz burada saklayıp toplu çekim yapabilir yada claim now botonuna bastıktan sonra withdraw butonuna tıklayarak direk xapo cüzdanınıza gönderebilirsiniz.

  • Örnek 3

Bu faucet sitesinde ise minimum çekim tutarı 30.000 satoshi olarak belirlenmiş. Yukardakilerden farkı ise saatlik girip çarkı döndererek BTC kazanmanız gerek eğer şanslıysanız bu çarkta 750 ₺ bile kazanma ihtimaliniz var ama bu biraz zor ihtimal fakat en kötü saatlik 100 ila 250 arası satoshi veriyor. İsterseniz bu kazandığınız BTC leri site içerisinde mevcut olan bir nevi yazı tura oynuna benzer şans oyunu ile artırabilir veya kaybedebiliyor olmanız.  Sonuçta bir web yazılımcı olarak bu tarz oyunlarda her zaman kasanın kazanacağı şekilde olasılıkların ayarlandığını bildiğim için ben oyuna pek takılmıyorum. 🙂 Fakat Freebitcoin eğer saatlik olarak girebilme durumunuz varsa yukardaki ikisinden daha çok kazandırıyor diyebilirim.

Buradan üye olabilirsiniz.

İnternetten Para Kazanmak
Xapo ya üye olurken kullandığımız mail adresimizi şifremizi ve BTC cüzdan kodumuzu yazarak Sign Up butonuna tıklayıp kayıt oluyoruz.
İnternetten Para Kazanmak
Saatlik satoshi kazanmak için dönderdiğimiz çark 0 ile 10000 arası bir sayı getiriyor ve tablodaki aralıklara göre bize BTC veriyor.
İnternetten Para Kazanmak
Bu da oynanmasını pek tavsiye etmediğim şans oyunu. BET HI ve BET LO butonlarına tıklayarak gelecek sayının 5250 den büyük mü yoksa 4750 den küçük mü olacağını tahmin etmeye çalışıyoruz. Rakamları istediğiniz gibi belirleyebiliyorsunuz.

Günlük kullandığım ve rutine bindirdiğim, kesin ödeme yapan bu zamana kadar bir sorunla karşılaşmadığım bazı faucet sitelerini bir tablo halinde aşağıda sundum web tarayıcınızın hızlı erişimine kaydederek istediğiniz zaman girebilirsiniz. İlgili siteye ulaşmak için isminin üzerine tıklamanız yeterli.

 

FAUCET SİTELERİ

  Site Çekim Periyodu
Kazanç Offline Kazanma Sistemi Min. Çekim Tutarı Hesaba Geçiş Süresi Cüzdan
1 Moon Bitcoin 5 Dakika   Beklemeye bağlı Var Yok Hemen XAPO
2 Freebitcoin 1 Saat 100 – 20.000.000 Yok 30.000 1-2 gün Herhangi
3 Field Bitcoins 5 Dakika   Beklemeye bağlı Var 200 Hemen XAPO
4 Btc4free 5 Dakika 3 – 15 Yok Yok Hemen XAPO
5 COINGAINGURU 5 Dakika 3 – 15 Yok Yok Hemen XAPO
6  Bonus Bitcoin 15 Dakika  5 – 5000 Yok Yok Hemen CoinPot
7 Mellow Ads 24 Saat 500-3000 Yok 100.000 1-2 gün Herhangi
8 Instant BTC 5 Dakika   Beklemeye bağlı Var 1250 Hemen CoinPot
9  BitFun 5 Dakika   Beklemeye bağlı Var  Yok  Hemen CoinPot
10  BitSmile 5 Dakika   3 – 15 Yok  Yok  Hemen XAPO
11  Moon Dogecoin 5 Dakika Beklemeye Bağlı Var  Yok  Hemen CoinPot
12  Moon Litecoin 5 Dakika Beklemeye Bağlı Var  Yok  Hemen CoinPot
13 Moon Dash 5 Dakika Beklemeye Bağlı Var  Yok  Hemen CoinPot
14 Moon Cash 5 Dakika Beklemeye Bağlı Var  Yok  Hemen CoinPot

  • Kazandığımız BTC’leri dijital paradan gerçek paraya döndermek için BTCTurk.com’u kullanabilirsiniz.

Sonuç olarak Xapo cüzdanımızda biriken BTC’lerimizi artık Türk lirasına dönderme işlemine geldi. Bunun için Türkiye’de en büyük Bitcoin pazarına sahip olan BTCTurk‘den faydalanmamız gerekiyor. Güvenli birikim yaptığınız faucetlerden direk burayada gönderebilirsiniz BTC lerinizi ama burada en az 0.001 BTC gönderip alabiliyorsunuz o yüzden anlık gönderim yapan faucetlerden gelen BTC leri mecburen Xapo da toplamanız sonra buraya göndermeniz gerekiyor.

Buradan üye olabilirsiniz. (Banka görevi gören BTCTurk.com’u aynı zamanda cüzdan olarakta kullanabiliyorsunuz. Parasal işlem yapabilmeniz için üye olurken doğru bilgilerin girilmesi gerekiyor.)

İnternetten Para Kazanmak
BTCTurk.com sayesinde kazandığımız BTC’leri istediğimiz kura çevirip istediğimiz banka hesabımıza aktarabiliyoruz.

İnternetten Para Kazanmak
Belirtilen alandaki kodu Xapo cüzdanınızdan para çekerken girmeniz gerekiyor.
İnternetten Para Kazanmak
BTCTurk Borsası Anlık Akış
İnternetten Para Kazanmak
Gelen BTC’lerinizi TL ye dönderdikten sonra istediğiniz hesabınıza çekebileceğiniz alan. En geç 1 iş günü içerisinde hesabınıza aktarılıyor.


Yöntem 2 : Tıklama başına kazandıran sistemler


Bu yöntem aslında herkes tarafından bilindik klasik yöntemlerden biridir. Site içerisinde gezinirsiniz ilgili istenilen alana tıklarsınız

buy kamagra 100mg

, site size reklam, video vs. gösterir, belirli bir müddet izlemenizi ister daha sonra ödülünü sunar. Yine amaç reklam izletip para kazanmak, kazanırken de kullanıcıları çekebilmek ve tutabilmektir. Benim kullanmakta olduğum bir kaç site mevcut. Bu siteleri sizinle paylaşmak istiyorum. Yapı olarak birbirlerine çok benzedikleri için sadece bir tanesinin kullanımını anlatacağım böylece diğerlerini de rahatlıkla kullanabileceksiniz eğer sitlerin kullanımıyla ilgili sorularınız olursa yorum alanından sormaktan çekinmeyin.

1 – ClixSense

ClixSense ile ilgili daha detaylı en güncel bilgiye

-İnternetten Günde 10$ Nasıl Kazanılır-

başlıklı makaleden ulaşabilirsiniz.

ClixSense içerisinde sadece tıklayarak para kazandıran ads sisteminin yanında aşağıda anlattığım Yöntem 3 : Okuyarak kazandıran sistemler içerisinde geçen anket üzerinden para kazanma sistemi ayrıca bazı uygulamaları, oyunları yükleyip belirli bir müddet deneyerek para kazandıran sistemler ve ufak kazı kazan tarzında yüksek tutarlı grid oyunu gibi çeşitli alternatifleri olan bir site. Sadece reklamlara tıklayarak para kazanmayı düşünürseniz pek fazla bir gelir elde edemeyeceğinizi söyleyebilirim fakat siteyi hakkını vererek gezdiğiniz zaman ve birazda şansa sahipseniz günlük ortalama 10 – 15 dolara kadar para kazanmanız mümkün.

Buradan üye olabirsiniz.

Kullanımı :

ClixSense Ads Sistemi

İnternetten Para Kazanmak
View Ads alanında çıkan reklamalara tıklayıp açılan pencerede güvenlik doğrulamasından geçip 5 saniye görüntüledikten sonra sayfayı kapatarak ödülü alıyoruz.

ClixSense Anket Sistemi

İnternetten Para Kazanmak
Surveys bölümüne tıklayarak bir anket seçip çıkan soruları tamamlıyoruz. Kontrolden sonra paranız hesabınıza aktarılıyor.

ClixSense Görev Sistemi

İnternetten Para Kazanmak
Offers bölümünden mobil görevlere ulaşabilirsiniz. Bu alanda genellikle paralı üyelik gerektiren görevler bulunmaktadır. Ben pek takılmıyorum çok fazla spam geliyor isterseniz burdaki görevleride yapabilirsiniz.

ClixSense Grid Çekilişi

İnternetten Para Kazanmak
Grid bölümünden şansınızı deneyebilirsiniz. Resim üzerindeki karelerden istediğinize tıklayarak yeni açılan penceredeki geri sayım sonucunda günlük 10 dolara kadar kazanma şansınız bulunuyor.

2 – IndexClix

IndexClix‘in Clixsense‘ den tek farkı anket bölümünün olmaması, IndexClix de grid sistemi 1000 dolarak kadar kazanma şansı sunuyor. EARN MONEY menüsünden Ads bölümüne, View Advertisement bölümünden ulaşabilir grid çekilişine yine aynı menü altında bulunan Indexgrid alanından ulaşabilirsiniz.

Buradan üye olabirsiniz.

İnternetten Para Kazanmak
Yukarda anlattığım Clixsense Ads sisteminde olduğu gibi EARN MONEY menüsünün View Advertisements alanından kutulardaki reklamlara tıklayarak yeni açılan penceredeki siteyi, süre dolana kadar açık tutuyoruz ve ödülümüzü alıyoruz.
İnternetten Para Kazanmak
Yine Grid bölümünden şansınızı deneyebilirsiniz. Resim üzerindeki karelerden istediğinize tıklayarak yeni açılan penceredeki geri sayım sonucunda bu sefer günlük 1000 dolara kadar kazanma şansınız bulunuyor.

3- Takiple Kazan

Adından da anlaşıldığı üzere Türk yapımı bir site. Burada çeşitli görevler mevcut mantık olarak yukardaki sitelerin mantığını da içerisinde barındırıyor diğer yandan sosyal profilleri de takip ederek puan kazanabiliyorsunuz. İsterseniz biriktirdiğiniz puanlarınızı para olarak hesabınıza çekiyorsunuz isterseniz site içerisinde sizde istediğiniz bir sayfanın, profilin, kanalın görüntülenmesini veya abone sayısını arttırmak için kullanabiliyorsunuz. Ben genelde hit amaçlı kullanıyorum. Ödeme konusunda sıkıntı çıkartmayan, istediğiniz banka hesabına en az  10₺ olmak üzere paranızı transfer etmenize imkan veren bir site. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve sistem sorunzuz çalışıyor ban yeme veya ödeme alamama gibi bir sorunla karşılaşmadım, zaten site tamamen Türkçe olduğu için şöyle bir göz gezdirseniz mantığını çok çabuk kavrıyorsunuz.

Buradan üye olabirsiniz.

İnternetten Para Kazanmak
Sol alanda bulunan görevlerden istediğinizi yaparak puan ve para topluyoruz.
 
 

Yöntem 3 : Okuyarak kazandıran sistemler


Bu sistemde tek işiniz okumak eğer okumayı seven bir yapınız varsa bu sistemden para kazanırken keyif alacaksınızdır. Sistem tamamen anket doldurma üzerine kurulmuştur. Büyük firmalar piyasada nabız yoklaması yapabilmek için anket firmalarına çeşitli anketler sunuyorlar anket başına 5₺ ye kadar ödeme yapan siteler mevcut hatta aralarında sadece üye olduğunuz için para verenler bile var.

Bu sistemde kullandığım, güvenilir ve ödeme aldığım siteler şöyle:

1- Marketagent

Marketagent adeta para vermek için bahane arayan bir site diyebilirim. Üye olup profilinizi doldurduğunuzda 1,5 euro anında hesabınıza yükleniyor. Üstelik site yöneticilerine soru sorduğunuzda yarım saat gibi kısa bir sürede geri dönüş yapıyorlar ve soru sorduğunuz için de size yarım euro veriyorlar.  İlk üye olduğumda çok şaşırmıştım bir sürü kotası, formalitesi vs. vardır pu parayı çektirmezler diye düşünüyordum fakat minimum çekim tutarının 2 euro olduğunu ve çok kolay para kazandığımı görünce deneme amaçlı hemen skrill hesabıma para çekim talebinde bulundum ertesi gün 2 euroyu yatırdılar. Bu siteye üye olmanızı şiddetle tavsiye ediyorum sunduğu anketler ve site tamamen Türkçe fakat yöneticilerle ingilizce olarak irtibat kurmak zorundasınız. Türkçe bir soru sorduğunuzda da nazikçe size Türkçe bilmediklerini ve öğrenmeye çalıştıklarını söylüyorlar. 🙂

Marketagent Anket başına 1 ile 5 euro arası anket uzunluğuna göre para veriyor tek sıkıntısı anket aralıkları hiç belli olmuyor bazen gün içerisinde 3-4 tane anket geliyor bazen 1 hafta anket gelmiyor ve gönderdiğiniz anketin kontrol aşaması 3 hafta gibi bir süre sürüyor. (Malesef tüm anket sitelerinin kontrol aşaması uzun oluyor) Bu konuyu da yöneticilere yazdım ve daha çok anket göndermelerini istedim yine nazik bir cevap ve yarım euroyu hesabıma hemen yüklediler. 🙂

Yeni bir anket olduğunda mail adresinize bildirim geliyor, böylece anketleri kaçırmıyorsunuz ve cep telefonunuzdan da anketleri yapabiliyorsunuz Anket sitelerinde düzenli olarak siteleri takip ederseniz kontrol aşamaları bir süre sonra rutine biniyor ve düzenli bir gelir elde etmeye başlıyorsunuz.

Buradan üye olabirsiniz.

İnternetten Para Kazanmak
Marketagent kayıt sayfası

2- Napolyon

Napolyon sitesi de anket konusunda uzun zamandır hizmet veren güvenilir bir anket sitesi. Burada anket haricinde bilgi yarışması çekilişler gibi ekstra etkinlikler oluyor isterseniz bu etkinliklere de katılarak nap puanlarınızı daha çabuk artırmanız mümkün. Napolyon’da nakit ödeme kotası biraz yüksek en az 100₺ ve katlarında çekebiliyorsunuz. Eğer nakit çekmek istemezseniz birçok büyük firmalardan (n11, shell, sarar,boyner flo,steam vs. gibi) size belirli nap puanları karşılığında indirim kuponları sunuyor artık harcama şekliniz size kalmış yine Napolyon da takip edilebilecek tavsiye ettiğim sitelerden birisidir.

Buradan üye olabirsiniz.

İnternetten Para Kazanmak

3- My iyo

My iyo da tamamen türkçe olan bir anket sitesi. Diğer anket sitelerine nazaran biraz daha sakin bir site. Burada ki ödeme kotası ise 20 bin puan, profilinizi tamamlayınca size 600 puan veriyor o da ortalama 2,5₺ yapıyor. Site bazında olmasa da genel olarak düşünüldüğünde (ne kadar çok site o kadar çok gelir) listeye eklenebilecek potansiyelde.

Buradan üye olabirsiniz.

İnternetten Para Kazanmak

4- Toluna

Toluna tamamen türkçe olmak üzere size nakit para yerine indirim kuponları ve kontör alma imkanı sunan bir anket sitesidir. Burada anketler diğer nakit ödeme yapan anket sitelerine göre daha fazla geliyor. Ayrıca isterseniz sizde kendi anketinizi sunup oylatabiliyorsunuz ve bundan da ayrı puan kazanabiliyorsunuz. Sitede büyük küçük hediye çekilişleri mevcut (kahve makinası, tv mp3 player, alet sandığı vs. gibi) dilerseniz puanlarınızı kullanarak bu çekilişlerede katılabiliyorsunuz seçim size kalmış.

Buradan üye olabirsiniz.

İnternetten Para Kazanmak

5- DollarClix

DollarClix yapısı bakımından tıklama ile kazandıran sistemlere benzesede aslında yabancı anket ve uygulama yükleme sitesi diyebilirim. Karşınıza çıkan anketler ingilizce fakat google çeviri sayesinde anketleri rahatlıkla cevaplayabiliyorsunuz. Ücretlendirme dolar bazında olup diğer anket sitelerine göre biraz daha az veriyor fakat daha çok anket sunuluyor. Site yabancı olduğu için profilinize uygun anket bulmak zor olsada global anketlerden para kazanabilirsiniz. Çekim işlemini Payza ile yapabiliyorsunuz minimum çekim tutarı 5$ olarak belirlenmiş.

Buradan üye olabirsiniz.

İnternetten Para Kazanmak


Yöntem 4 : Görev yaparak kazandıran sistemler


Yandex Toloka

Buraya kadar anlatmış olduğum sistemlerin arasında size en çok kazandıracak olan sistem bu sistem diyebilirim. Aylık, titizlikle verilen görevleri yerine getirdiğinizde ciddi paralar kazanabilirsiniz. Yandex Toloka sisteminde çeşitli bir çok görevler bulunuyor, bu görevlere, sistemin genel işleyişine ve önemli noktalarına değinmek istiyorum.

İlk önce sistemin nasıl çalıştığına bakalım. 2011 yılının sonlarına doğru internet alemi Yandex Toloka ile tanıştı, kısa zamanda güvenilir ve internetten en çok para kazandıran sistem olarak adını duyurdu. Bir çok blog sitelerinde, haber sitelerinde, sosyal medyada vs. referans sistemi olmamasına rağmen hakkında boy boy yazılar yazılarak reklamları yapıldı ve günümüze kadar geldi. Yandex Toloka halen internetten en çok para kazandıran sistem olarak birinci sıradaki yerini koruyor.

Yandex Toloka içeriklerin analizi ve değerlendirilmesi konusunda bizlere çeşitli görevler sunuyor. Bu görevler sonucunda toplamış olduğu verileri, arama kalitesinin artırılmasında ve yapay zekanın geliştirilmesinde kullanıyor. Google bu iş için mühendisler çalıştırıp dünyanın parasını öderken, Yandex ise istatistiksel olarak ve işçi-sigorta maliyetini düşürmek için böyle bir yönteme gitmiş gibi görünüyor.

Yandex Toloka sistemi verilen cevapları çoğunluğa göre kontrol ettiği için mantık olarak “herkesin vermiş olduğu cevap doğru cevaptır” düşüncesine sahip bu yüzden görevler içerisinde mantık hataları ile karşılaşabiliyorsunuz. Mesela size göre “kesin doğru yaptım” diye düşündüğünüz bir görevde, çoğunluğun vermiş olduğu cevap yanlışsa sizin cevabınız doğru olsa bile görev yanlış sayılıyor.

Sisteme sadece bir kere ve gerçek bilgilerinizle üye olabiliyorsunuz eğer sistemden bir kere atılırsanız /banlanırsanız ömür boyu bir daha o isimle kayıt olamıyorsunuz. Farklı isimlerle multi hesap açarak görev yapsanız bile Yandex Toloka isminiz ile banka hesabı isminiz aynı değilse görevlerden biriken parayı çekemeyeceğiniz için multi hesabın hiç bir fonksiyonu yok. Bu nedenle dikkatli ve özenli olarak verilen görevleri yapmanız gerekiyor.

Sistemde en çok dikkat edilmesi gereken 3 nokta var, bunlar sırasıyla Genel Reyting Puanınız, Kişisel Beceri Puanınız ve her görev sonunda görevi veren kişi tarafından doğruluk oranına bağlı verilen Görev Beceri Puanınız.

Genel Reyting Puanı :

İnternetten Para Kazanmak
Sistemdeki aktifliğiniz, görevlere vermiş olduğunuz doğru cevaplar, ay içerisinde kaç defa para çektiğiniz, kaç görev bitirdiğiniz, forum alanında tartışmalara ne kadar katıldığınız, ne kadar bonus kazandığınız vs. gibi bilgilerin hepsinin genel ortalamasını gösteren yüzdelik dilimdir.

Kişisel Reyting Puanı :

İnternetten Para Kazanmak
Genel olarak tüm görevlere ne ölçüde doğru yanıtlar verdiğinizle alakalı kişisel puanınız olan yüzdelik dilimdir.

Görev Beceri Puanı :

İnternetten Para Kazanmak
Görevler yapıldıkça sadece ilgili görev için anlık olarak görev sonunda verilen beceri puanıdır.

Buraya Dikkat !

Sistemde ne kadar fazla aktif kalıp, görevleri ne kadar çok ve doğru yaparsanız puanlarınız o derece yüksek olur. Bu puanların yükselmesi size daha yüksek kazançlı, daha az uğraştıran görevlerin açılmasını ve daha çok kazanmanızı sağlayacaktır aksi durumunda ise puanlarınız düştükçe görevler birer birer size kapanacak ve eğitim düzeyine geri düşeceksiniz eğer üst üste 5 defa eğitim düzeyine düşerseniz ve başarısız olursanız sistem sizi “ilgili görev için uygun değildir” şeklinde mimleyecek ve bir daha asla size o görev gönderilmeyecektir. Bu noktaya çok dikkat etmeniz gerekiyor.

Görevler ve Müşteriler

Yandex Toloka da şuan için Ya.Scutum, Ya.Corvus, Ya.Lyra, Ya.Libra, Ya.Cassiopeja, Ya.Phoenix, Ya.Monoceros, Ya.Sagitta isminde toplam 8 tane müşteri bulunmakta. Size görevleri verenler bu müşterilerdir, bu müşterileri bir kurumun ayrı başkanlıkları olarak da düşünebilirsiniz. Her birinin bakmış olduğu görev alanı farklı. Aralarında size en zahmetsiz ve en çok para kazandıracak müşterinin Ya.Phoenix olduğunu söyleyebilirim. Aranızı Ya.Phoenix ile iyi tutmanızı tavsiye ediyorum.

İnternetten Para Kazanmak

Size sunulan her görevin öncelikle eğitiminden geçmeniz gerekiyor, bu eğitimler sizin yeterliliğiniz ölçmek amacıyla sizi teste tabi tutuyor ve test sonucunuza göre size o görev açılıyor veya uygun bulunmadığınız durumda kapanıyor. Bu yüzden görevle ilgili talimatları dikkatlice okumanız gerekiyor.

Görevler arasında mobil görevlerde mevcut müşteri sizden ilgili kurumun fotoğraflarını çekmenizi istiyor ve kurumun durumuyla ilgili bilgiler girmenizi istiyor. Tabi mobil görevler genellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi nüfusun yoğunluğunun fazla olduğu büyük şehirlerde yapılabiliyor. Eğer gezmek değilde ben masabaşında kazanmak istiyorum derseniz mobil görevlerin haricindeki görevlerin tamamını yapabilirsiniz. Masabaşı görevlerde +18 görevler ağırlıkta eğer bu görevleri görmek istemezseniz profil alanınızdan kapatabiliyorsunuz, fakat şunu belirtmeliyim ki +18 görevleri kapattığınız zaman geliriniz ciddi miktarda düşecek ve bir çok görevi yapamayacaksınız.

Ödeme Yöntemi

İnternetten Para Kazanmak

Yandex Toloka da biriken paralarınızı alabilmek için Türkiye’ye ödeme yapan Skrill veya Papara sistemini kullanmanız gerekiyor. Paypal gittikten sonra yukarda anlattığım diğer yöntemlerde de ağırlıklı olarak kullanılan ve gayet hızlı bir sistem olduğu için ben bu zamana kadar toplu olarak hep Skrill üzerinden aldım ödemelerimi.

Buradan Skrill hesabı açabilirsiniz.

Para çekerken karşılaşacağınız kesintiler :

Yandex Toloka %2 komisyon alıyor. Skrill ise banka hesabınıza aktarırken 5.5€ komisyon alıyor. Ayrıca anlaşmalı olduğunuz banka kendi belirledikleri swift ücretlerini yansıtıyor. Bankaların arasında en az swift ücreti alan banka 18₺ ile enparaİnternet üzerinden enpara dan hesap açabiliyorsunuz eğer daha önce finansbank ile çalışmışsanız anında internet hesabınızı kullanabiliyorsunuz aksi durumda 2-3 gün içerisinde de vermiş olduğunuz adresinize kartınızı teslim ediyorlar ve hesabınızı açıyorlar herhangi bir şubeye gitmenize gerek kalmıyor.

Size sadece enpara internet bankacılığı hesabınıza girip Euro hesabı oluşturup oluşturduğunuz Euro hesabının IBAN numarasını ve SWIFT kodunu Skrill hesabınıza tanımlamak kalıyor. Malesef Paypal’ın Türkiye’den çekilmesiyle büyük rakip ortadan kaltı ve rekabet azaldı Skrill, Papara gibi sistemlerin yıldızları parladı ve istedikleri gibi at koşturup komisyon oranı koymaya başladılar.

Buradan Enpara hesabı açabilirsiniz.

Yani toplamda :
%2 Yandex Toloka ,
5.5€ Skrill
18₺ Enpara kesinti yapıyor.

İnternetten Para Kazanmak

Sonuç olarak Yandex Toloka ile çalışmanıza bağlı aylık 500₺ ile 3000₺ arası parayı garanti alırsınız.

Buradan Yandex Toloka ya üye olabirsiniz.


Yöntem 5 : Reklam gösterimi sayesinde kazandıran sistemler.


Link kısaltma :

Link kısaltarak para kazanma yöntemi artık klasikleşmiş bir yöntemdir. Neredeyse herkes bu yöntemi kullanıyor. Bu makalede de örneğini göreceğiniz üzere herhangi bir linki kısaltarak web sitenizde, sosyal medyada, Youtube’de, Twitter’da, forumlarda, yorumlarında vs. kısacası aklınıza gelen her yerde kısalttığınız linki paylaşıyorsunuz ve paylaştığınız link belirli bir tıklanma oranına ulaştığında bu hizmeti veren siteler size ödeme yapıyor.

Bu yöntem ilk başta biraz zahmetli gelsede paylaştığınız linkler arttıkça ve tıklandıkça sizin gelirinizde ciddi oranda artacaktır.

Sistem nasıl çalışıyor ?

Öncelikle link kısaltma sitelerinden en çok ödeme yapanlardan birine üye oluyoruz. Şuan en çok ödeme veren, tıklandığında dünya kadar popup reklam açıp kullanıcıyı çileden çıkarmayan, ve virüs yaymayan site olarak ben bc.vc yi kullanıyorum. 1000 tıklamaya 2,5 dolar ödeme yapıyor.

Paylaştığınız linke tıklandığında 1 popup ve bir geri sayım reklam ekranı geliyor. Reklam ekranının sağ üst köşesinde 5 saniyelik bir geri sayım bulunmakta bu geri sayım sonucunda sizi asıl siteye gönderen bir buton çıkıyor bu süre zarfında hizmeti veren reklam gösteriminden para kazanırken siz de kazanıyorsunuz.

Link kısaltma hizmeti veren sitelerden yıllardır kullanılan başlıca en popüler ve güvenilir top 3 ü şu şekilde sıralayabilirim sanırım. 1- bc.vc, 2- adf.ly, 3- link.tl

Bu 3 siteyi kısaca inceleyelim.

Not : Aşağıda incelenen sitelerin 1000 gösterimde ödediği oranlar değişebilmekte olup 2017 yılı baz alınarak yazılmıştır.

1- bc.vc

Link kısaltma hizmeti veren siteler arasında bc.vc yi top 1 e yerleştirmemin nedeni ödeme oranından ziyade en az popupu açan ve kullanıcıyı çileden çıkartmayan sistem olması. Oranı Türkiye’ye 1000 tıklamaya 2,5 dolar.

Buradan üye olabilirsiniz.

2- adf.ly 

Aslında adf.ly top 3 deki siteler arasında en köklü ve eski site diyebilirim. Fakat ücretlendirme konusunda malesef Türkiye’ye çok az ödeme yapıyor. Eğer Amerika tarafından daha çok erişilebilecek bir link sunuyorsanız adf.ly kullanmanızı tavsiye ederim yayınladığınız kitle Türkiye ise ve amacınız para kazanmaksa adf.ly ı kullanmayın.

Buradan üye olabilirsiniz.

3- link.tl

Türk kökenli hizmet veren link.tl de 15₺ sınırına ulaştığınızda papara cüzdanınıza ödeme talep edebiliyorsunuz. Oranı hepsinden yüksek Türkiye’ye 1000 tıklamaya 4.80 dolar fakat çok fazla popup reklam açtığı için ben kullanmıyorum.

Buradan üye olabilirsiniz.


Yöntem 6 : Oyun oynayarak para kazanmak


Aslında geniş kapsamlı olan bu yöntemden kısaca bahsetmek istiyorum daha sonra ayrı makaleler olarak tek tek oyunlar hakkında yazılar yazıp detaylıca anlatım yapacağım ve yayınladığım makalelerin linklerini buraya yayınlar yayınlamaz ekleyeceğim. Bu yöntemi kullanarak para kazanmak isteyenlerin yazıyı takip etmelerini öneririm.

(Yöntem hakkında hiçbir bilgisi olmayanları düşünerek anlatım yapıyorum bilginize. Profesyonel oyuncular alttaki paragrafları hızlıca atlayarak direk oyunların listesine ulaşabilirler 🙂 )

Oyun piyasasında bildiğiniz gibi artık online oyunlar hakim olmaya başladı bunun nedeni de eğer oyun sanal aleme bir kapı açmıyorsa oyuncu oyunu bitirdikten sonra yapacak birşey bulamıyor ve oyunu kaldırıyor, diğer taraftan oyun yapımcılarıda oyunu bir kere satarak para kazanıyor sonra yeni bir proje üretmek zorunda kalıyor fakat online oyunlarda karakterinizi geliştirerek veya güçlü itemler alarak daha da güçlendirebiliyorsunuz. Tabi bu itemleri alabilmeniz için oyun parasına ihtiyacınız var, oyun parasını kazanabilmek için ise ya sürekli oyun oynayarak birikim yapmalısınız yada elinizi cebinize atarak oyun parasını veya oyun itemlerini satın almalısınız. Bu durum o kadar gelişmiş bir vaziyetteki artık oyun itemlerini paralarını alıp satabileceğiniz şirketler kurulmuş gerçek hayatta gerçek para ile ticareti yapılır duruma gelmiştir. İşte bizim devreye girdiğimiz nokta tamda burası.

Amacımız oyun oynayarak para kazanmak olduğu için bize gerçek para kazandırabilecek karlı oyunları seçip bu oyunlarda itemler veya oyun paraları biriktirip, biriktirdiğimiz oyun paralarını ve itemlerini anında ödeme yapan yukarda bahsettiğim aracı firmalara satarak gerçek paraya dönüştürmek. Bizim bu konuda bilmemiz gerekenler sadece güvenilir firmalar hangileri ve hangi oyunlar fazla para kazandırıyor bu iki sorunun cevabı.

Yazının devamında benim kullandığım firmaların ve oyunların fazla üstüne düşmeden aylık ortalama 1000₺ gibi bir gelir elde ettiğim linklerini bulabilirsiniz.

Knight Online (Ücretsiz)

Yılların eskitemediği oyunların başında gelen Knight Online’dan hiç bilmeyenler için kısaca bahsetmek gerekirse Orc ve Humanların amansız kıyasıya mücadelesini konu alıyor. Bir çok private sunucularının da bulunduğu oyunun orjinaline Steam üzerinden ve NTT Game üzerinden ulaşabilirsiniz. Üye olmak için aşağıdaki linklerden kayıt sayfalarına ulaşabilirsiniz.

(Steam üyeliğini aldıktan sonra Knight Online’yi mağazadan ücretsiz indirebilirsiniz başka bir üyelik almanıza gerek bulunmuyor.)

Knight Online’da para kazanma olayı o kadar gelişmiş durumda ki sadece bu oyunu oynayarak bile aylık 700-1000 lira gibi bir kazanç sağlamanız mümkün. Bunun için ihtiyacınız olan internete bağlı bir bilgisayar. Oyun grafikleri çok yüksek performans istemediği için orta halli bir bilgisayar işinizi rahatlıkla görecektir.

Öncelikle amacımız para kazanmak olduğu için oyuna girdiğinizde ilk yapacağınız işlem olan ırk seçiminin hiçbir öneminin olmadığını belirtmek isterim. Burada tek amacımız oyun parası kazanarak bu kazanmış olduğumuz oyun paralarını gerçek paraya çevirmek. Peki bunu nasıl yapacağız?

Knight Online’da para kazanmanın birçok yolu bulunmakta fakat ben bu makalede yüzeysel olarak en çok tercih edilen 3 yöntemden bahsedeceğim ve ayrı bir makalede detaylıca Knight Online’den para kazanmanın yollarını anlatacağım.

  1. Farm Yaparak Para Kazanmak
  2. Pazarda ticaret yaparak para kazanmak
  3. Upgrade yaparak para kazanmak

Youtube’da ve internette şüphesiz bahsedeceğim bu yöntemlerle ilgili çok geniş bir arşive kolayca ulaşabilirsiniz fakat ben burada mantığın nasıl çalıştığını ve kazanılan paraların nasıl gerçek paraya dönüştürüldüğünü bunun için hangi siteleri kullandığımı (bilmeyenler için yüzeysel olarak) anlatacağım.

1. Farm Yaparak Para Kazanmak

knight online farm drop bus

Farm, ingilizce çiftçi manasına gelen oyuncuların aşina olduğu, amacı sadece para kazanma olan oyunculara verilen isim olarak karşımıza çıkıyor. Neden böyle bir tabir kullandıklarına gelince, oyunda çeşitli yaratıklar kesiyorsunuz ve bu yaratıklardan drop (düşürmek) denilen oyun itemleri ve oyun parası düşüyor. Düşürdüğünüz bu itemleri oyun içinde veya dışında gerçek parayla satarak para kazanıyorsunuz.

2. Pazarda ticaret yaparak para kazanmak

knight online pazar

Oyunda Moradon adı verilen tüm oyuncuların alış ve satış tezgahları kurabildiği bir pazar alanı bulunmakta. Pazarda çeşitlilik o kadar çok ki sadece hızlı satılan tek bir ürünün piyasasını öğrenmeniz bile size aylık en az 300-500₺ arasında gerçek para kazandıracaktır. Örneğin 500.000 oyun parasına +1 raptor (savaşçı silahı) alıp 1.750.000 ye satarak 1 itemden 1.250.000 para kazanabiliyorsunuz. 10.000.000 (10m) oyun parası şuan için 4₺ ve siz 10.000.000 oyun parasını biraz görev yaparak oyundan kazanıp 500k dan 20 tane raptor alarak pazara girebilirsiniz. Tabi yöneticiler önüne gelen herkes pazar yapmasın diye bazı önlemler almış durumda.

Bu önlemler NTT Game sunucularında sizden pazar açabilmeniz için premium almanızı ve 35 level olmanızı istiyor yani kısaca oyuna para vermenizi istiyor. Bizim amacımız para vermeden para kazanmak olduğu için Steam Knight Online’yi seçiyoruz. Steam KO da sadece 35 level bir karakterinizin olması pazar kurabilmeniz için yeterlidir premium şartı aranmıyor. Yukardaki resimde görünen mavi tezgahlar ürün alış tezgahı kırmızı tezgahlar ise satış tezgahlarıdır. Knight Online ile ilgili makalede bu konuya ve pazarda hangi itemlerin hızlı satıldığını, hangi sunucularda oyun parası daha değerlidir, hangi görevleri yaparak pazar kurabilecek sermayeyi oluşturabilirsiniz bu soruların ve daha fazlasının hepsine detaylıca değineceğim ve buradan ilgili makalenin linkini paylaşacağım ilgilenenlerin yazıyı takipte kalmalarını öneririm. Şimdilik pazar konusunda bu kadar bilgi yeterlidir diye düşünüyorum.

3. Upgrade yaparak para kazanmak

knight online upgrade

Upgrade (geliştirmek) dediğimiz olay oyundaki belli başlı itemleri Magic Anvil denilen (yukarıda resimde görünen yeşil top) yerde çeşitli geliştirme kağıtları ile gücünü arttırarak +7 üzerine çıkartıp para kazanma yöntemidir. Neden +7 derseniz itemlerin çoğu +7 seviyesinde parlamaya başlıyor bu nedenle +7 itemler oyuncular tarafından çokça tercih ediliyor, alıcı buluyor ayrıca +7 ye geçirme şansıda zor olduğu için bu itemler değerli olarak kabul ediliyor. Eğer sizde şansınıza güveniyorsanız Magic Avril sizi de zengin edebilir. Fakat unutulmaması gereken bir nokta şu ki zengin olayım derken don atlet kalabilirsiniz bu riski unutmamanızı tavsiye ederim. 🙂

Yine Raptor üzerinden örnek verecek olursak (resimde görünen orak benzeri item) şuan +1 raptor 500k kısaca BUS (Blessed Upgrade Scroll) denilen (ilk resimdeki) geliştirme kağıdı 2.5m +7 ye şansınız varsa tek bir itemi yakmadan geçirdiğinizi varsayıyorum (imkansız gibi bir şey aşırı şanslı olmak lazım) 7 BUS 2.5mX7=17.5m +1 Raptor 500k toplamda 17.5+0.5=18m ye size mal oluyor. Şuan +7 Raptor 80m civarı satılıyor yani 62m bir anda oyun parası kazanabilirsiniz. Bu da 62m / 10 = 6.2 x 4 = 24.8₺ yapıyor.

Peki oyun parasını kazandık şimdi bunları nasıl gerçek paraya dönüştüreceğiz?

Kazandığımız oyun paralarını gerçek paraya çevirebileceğimiz yukarıda bahsettiğim güvenilir ve bu zamana kadar bir sorun yaşamadan ödeme aldığım şirketler linkleriyle birlikte şöyle:

Bu linklerdeki GB (1 Gold Bar yani 100.000.000 oyun parası) fiyatlarını takip ederek en fazla alış fiyatı verene gönül rahatlığıyla kazandığınız oyun paralarını satabilirsiniz.

PUBG (Oyunu satın almanız lazım)

pubg para kazanma

Son zamanların en popüler oyunlarından birisi olan PUBG oynayarak para kazanabilmek için ne yazık ki öncelikle oyunu satın almanız gerekiyor. Ben oyunu 65₺ iken steam anahtarını forumdan bir arkadaştan 55₺ ye almıştım ( kısacası karaborsadan 🙂 ) Şuan doların artması nedeniyle Steam de 87₺ fakat sizde forumlardan daha ucuza bulabilirsiniz. Burada önemli olan dolandırıcılara para kaptırmamak için çok dikkatli olmak. Benim gibi oyunlardan para kazanıp steam de para biriktiren oyuncular (malesef steam de biriken paralarınızı nakit olarak çekemiyorsunuz ama bununda başka bir yöntemi var yazının devamında) biriken paralarını çekebilmek için sizin adınıza istediğiniz oyunu alıp size hediye olarak gönderebiliyor daha sonra sizde parayı elemana gönderiyorsunuz, karaborsa dediğim olay bu şekilde çalışıyor ama az öncede söylediğim gibi güvenilir kişilerden almanız çok önemli! Eğer güvenilir satın alacak kişi bulamazsanız iletişim sayfasından bana ulaşabilirsiniz.

PUBG oyununu bilmeyenler için kısaca anlatalım.

Uçaktan 100 kişilik gruplar halinde bir adaya atılıyorsunuz.

Etraftaki binaların içerisinde bulunan silahları, zırhları kullanarak sürekli daralan daire içerisinde oyunda hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.

Daire dışında kaldığınızda hızla canınız tükeniyor ve ölüyorsunuz. Ne kadar fazla hayatta kalırsanız oyun sonunda size verilen ödül o kadar büyük oluyor haliyle.

İster vura vura gidin ister saklanarak sona kalın stratejiniz size kalmış ama ölmemeye çalışın bunun için tavadan pompalıya kadar ne bulursanız kullanın 🙂 ben genellikle keskin nişancı olarak takılıyorum. PUBG grafik açısından çok gelişmiş bir oyun olduğu için bu yöntemle para kazanmayı düşünüyorsanız bilgisayarınızın biraz iyi olması gerekiyor.

Peki nasıl para kazanıyoruz ?

Oyun sonunda verilen ödülleri biriktirerek çeşitli Crate (Sandık) ler satın alıyoruz aldığınız sandıkları açmak yada açmadan satmak size kalmış çok pahalı itemlerde çıkabilir beş para etmez çöpte. İtem piyasasını steam pazardan takip edebilirsiniz. Ben genellikle riske girmeden tanesi 2-3₺ arası peynir ekmek gibi satılan Raider Crate (Silah Sandığı) alıyorum ve açmadan satıyorum.

Steam’de biriken paraları nasıl nakite çevirebiliriz ?

Steam cüzdanınızda biriken paralarla yukarıda bahsettiğim gibi ister oyun satın alıyorsunuz isterseniz de yine Knight Online pazarını kullanarak Steam’de ki paralara Knight Cash alıp Knight Cash ile PUS dan item çekerek Moradon da oyun parasına çevirip, oyun paralarını da minimum kayıp ile yukarıda linkini verdiğim sitelerden nakite çevirebiliyorsunuz biraz uzun yöntem ama garantilidir. Malesef OPSkins ve benzeri sitelere artık Steam itemi satılamaması nedeniyle kulağı biraz dolandırıp göstermek gerekiyor (her türlü çekeriz evelallah ^^ ).  Ben iki yöntemi de aktif olarak kullanıyorum. Bu yöntemi detaylıca ayrı bir makalede anlatacağım. Sadece PUBG için değil tüm steam üzerinden oynadığınız ve steam pazarında sattığınız oyunlar için geçerli ve garantili bir yöntemdir.

Bu yazımda internetten para kazanmak konusunda faydalı olan ve kesin ödeme yapan siteleri ve yöntemleri inceledik. Makalenin başında da belirttiğim gibi yeni bulduğum yöntemleri bu makaleye eklemeye devam edeceğim takipte kalabilirsiniz. Kafanıza takılan merak ettiğiniz veya paylaşmak istediğiniz bir şey olursa yorum alanından veya iletişim sayfasından bana rahatlıkla ulaşabilir, çekinmeden istediğiniz soruları sorabilirsiniz, elimden geldiğince seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Bitli Kutu Youtube ve Facebook kanalından yeni eklenen ve sitede olmayan diğer ilginç içeriklere de ulaşabilmek için abone olmayı unutmayın. Başka bir makalede görüşmek dileğiyle.

İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak,İnternetten Para Kazanmak

Aşağıdaki başlıkları senin için buldum belki ilgini çeker !

37 Yorum

  1. Elif

    Merhaba bunlardan en az birine veya ikisine üye olmak istiyorum fakat ptt hesabım ve akbank hesabım var, kazanclarim benim isteğim üzerine direk bu hesaplarima yatirilsa olmuyor mu? Öyle bi şansım yok mu? Önceden tebbank paypall ım vardı oda türkiyede kapandı sanırım, sadece bunlar var acil cevap veeirseniz mail adresime çok sevinirim, teşekkürler

    Yanıt
    1. Bitli Kutu
      Bitli Kutu

      Merhaba Elif hanım,

      Öncelikle eğer anket sitelerine üye olacaksanız İlk olarak Skrill hesabı açmalısınız nasıl açacağınızı bilmiyorsanız aşağıda linkini verdiğim yazımdan faydalanabilirsiniz.
      Skrill Hesabı Açmak için TIKLAYIN
      Daha sonra Skrill hesabınızdan istediğiniz banka hesabına çekim yapabilirsiniz ama bankalar yurt dışından gelen paralardan yüksek miktarda Swift ücreti almakta sadece Vakıfbank ve Ziraat Bankası Swift ücreti almıyor. Bu nedenle bu iki bankadan birine Skrill de ki paralarınızı çekmeniz sizin açınızdan çok daha iyi olacaktır.

      Eğer Bitcoin ile para kazanmayı düşünüyorsanız yazıda da belirttiğim gibi öncelikle Xapo dan bir Bitcoin cüzdanı açmalısınız. Daha sonra biriken BTC lerinizi Xapo dan Paribu ya gönderip oradan da istediğiniz hesabınıza çekebilirsiniz burada Swift ücreti alınmaz.

      Oyun üzerinden para kazanmayı düşünüyorsanız bu durumda sadece Steam hesabı açarak oradan Aşağıda linkini verdiğim yazımdan nasıl nakite dönüştürebileceğinizi detaylıca öğrenebilirsiniz.
      Steamdeki parayı nakite çevirme detaylı anlatımı için TIKLAYIN

      Bol kazançlı mutlu günler dilerim.

      Yanıt
        1. Bitli Kutu
          Bitli Kutu

          Rica ederim.

          Xapo dan direk gönderim yapamazsınız önce paribuya bitcoilerinizi göndermeniz gerekir. Paribu ve Skrill den istediğiniz hesaba gönderim yapabilirsiniz fakat belirttiğim gibi Skrill üzerinden çekim yaptığınızda para yurt dışından geldiği için PTT Swift ücreti alabilir. Paribu Swift ücreti almaz sadece cüzii bir komisyon alır. (3-5₺ gibi) Swift ücreti ödememek için de Vakıfbank veya Ziraat Bankası kullanmanızı tavsiye ederim.

          Bol kazançlı mutlu günler dilerim.

          Yanıt
    1. Bitli Kutu
      Bitli Kutu

      Merhaba Veli bey,
      Güvenilir bulduğum ve sürekli kullandığım yöntemleri bu yazıda güncel olarak paylaşıyorum. Bu nedenle yazıyı takipte kalmanızı tavsiye ederim.
      Bol kazançlı güzel günler dilerim.

      Yanıt
    1. Bitli Kutu
      Bitli Kutu

      Merhaba, burada yayınlanan yöntemlerin hepsi bizzat tarafımdan denenmiş yöntemler olup aylık düzenli olarak gelir elde etmekteyim bununla ilgili ödeme kanıtlarını yazıların içerisinde yayınlamış bulunuyorum bol kazançlar dilerim…

      Yanıt
  2. Umut

    Merhaba, moon bitcoin ve fieldbitcoins sitelerinde xapo ile oturum açtım, claim now’u tıklıyorum para sadece sitedeki hesabıma aktarılıyor xapo cüzdanına değil. Cüzdanda göremiyorum neden acaba?

    Yanıt
  3. ayhan

    PC DEN XAPO YA ÜYE OLAMIYORUM KAYIT OL BÖLÜMÜNDE SADECE TEL İSTYOR YAZIYORUM TELEFONA İNDİRME LİNKİ GELİYOR ama pcde kayıt olamıyoru m mail filan tarzı yerler çıkmıyor

    Yanıt
    1. Bitli Kutu
      Bitli Kutu

      Xapo üyelik kısmında güvenlik amacıyla değişiklik yapmış durumda üyeliğinizi telefon üzerinden Xapo uygulaması ile tamamlamanız gerekiyor daha sonra giriş için şifre kısmında bankaların uygulamalarındaki onay kısmı gibi veya “Google Authorization” onayı gibi aktif olarak 2FA yı etkinleştirip onay vererek giriş yapıyorsunuz. Yani kısaca yanınızda telefonunuz yoksa veya telefonunuzda Xapo uygulamanız yoksa siteye giriş yapamayacaksınız. (Birçok internet bankacığı girişinde olduğu gibi böylece sizden başkası hesabınıza giremeyecek.) 2FA yeni nesil bir güvenlik sistemidir ve bir çok site buna geçiş yapmış durumda. Bu giriş yöntemleriyle ilgili çok fazla giriş sorunu yaşayan kullanıcılar var ve sürekli bu konuyla ilgili mail alıyorum yakın zamanda detaylı olarak bu konuyla ilgili bir yazı yayınlayacağım takipte kalmanızı rica ederim. 🙂

      Yanıt
  4. zatimuhtrm
    zatimuhtrm

    Merhaba, Bitcoin için tüm yönlendirmeleri uyguladım ancak musluk sitelerinden XAPO hesabıma aktarılan hiç bir şey yok henüz.
    http://fieldbitcoins.com'dan sürekli satoshi için yenileme yapıyorum şuan sayfa üstünde 156 aktarılan gözüküyor, ancak dediğim gibi cüzdana geçiş yok ikinci bir transfer işlemi mi yapmamız gerekiyor acaba ?

    Yanıt
    1. Bitli Kutu
      Bitli Kutu

      Merhaba, 200 sathoshi ye ulaştığınızda withdraw butonu aktif hale gelecektir ve 200 sathoshi ye ulaştığınızda withdraw yapmanız gerekiyor. Fieldbitcoins de minimum çekim tutarı 200 satoshi olarak belirlenmiştir listede vermiş olduğum minimum çekim tutarlarına dikkat ederek biriken bitcoinslerinizi ne zaman çekebileceğinizi görebilirsiniz bol kazançlar dilerim.

      Yanıt
  5. musa

    Merhaba Bitcoin için vermiş olduğunuz yönlendirmeleri takip ederek tüm üyelik işlemlerini ve faucet sitelerine üyelikleri yaptım gerekli işlemleri de yaptım ancak Xapo hesabıma hiç bitcoin aktarılmadı fieldbitcoins örneğin burda 35 satoshi var ama claims yaptığımda sayfa üstünde rakamlar artıyor ancak hesaba aktarılmıyor ne yapmam gerekli ?

    Yanıt
    1. Bitli Kutu
      Bitli Kutu

      Merhaba Musa bey
      Fieldbitcoinde 200 sathoshi ye ulaştığınızda withdraw butonu aktif hale gelecektir. Xapo hesabınıza tanımladığınız mail adresi ile faucet sitelerine tanımladığınız mail adresleri aynı olmalıdır ayrıca listedeki bazı faucet siteleri coinpot üzerinde biriktikten sonra belirli bir tutara ulaşınca Xapoya gönderiyorsunuz bu şekilde xapoda bitcoinlerinizi biriktirip toplu olarak çekebiliyorsunuz umarım yardımcı olabilmişimdir.

      Yanıt
  6. Halime

    Mov dengi club. Mow dengi info. Full dengi info. Bu Siteler reklam tıklayarak para kazanma siteleri olarak buldum YouTube’da peki bu konu hakkında bilginiz var mı ne dersiniz

    Yanıt
    1. Bitli Kutu
      Bitli Kutu

      Anketler profilinizi oluştururken vermiş olduğunuz bilgiler baz alınarak size sunulmakta yaş, cinsiyet, şehir, bölge, yaşam tarzı vs. şeklinde. Anket firmaları her zaman aynı kişilere anket göndermezler. Mesela çocuk bezi ile ilgili bir anketi hiç çocuk sahibi olmamış birine göndermezler bu nedenle profilinizde vermiş olduğunuz bilgilere göre anketler size sunulacaktır. Eğer bir kaç ay gibi uzun bir süre hiç anket gelmediyse Clixsense iletişim bölümünden veya formundan yetkililere bir mail atmanızı öneririm.

      Yanıt
  7. Fatma

    Merhabalar, bahsetmiş olduğunuz bu yöntemlerde para çekebilmek için özellikler belli bir referans sayısı istenmekte midir? Çoğu reklam kodu girerek para kazandıran siteler maalesef belli sayılarda referansla üye getirmemizi istiyor ve yeterince referans olmadığı için bilgisayar başında geçirdiğim ve sisteme düşen onca gelir boşa gitmiş oluyor. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

    Yanıt
    1. Bitli Kutu
      Bitli Kutu

      Merhaba Fatma hanım,
      Bahsettiğiniz gibi bir referans zorunluluğu bu makalede bahsettiğim hiçbir yöntemde bulunmuyor. Görevleri yaparak direk paranızı çekebilirsiniz. Para kazanmayla ilgili yalan yanlış bir sürü tuzak site mevcut sanırım siz onlardan bahsediyorsunuz makalede de belirttiğim gibi bitlikutu içerisinde yayınlamış olduğum para kazanmayla ilgili yöntemlerin hepsini aktif olarak kullanmakta ve her ay düzenli olarak ödeme almaktayım. Fakat küçük bir tüyo vermek gerekirse bazı sitelere referans getirmeniz size ek kazanç sağlayacaktır. Bol kazançlar dilerim.

      Yanıt
      1. Fatma

        Bilgilendirme için çok ama çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla en kazanç sağlayanı açıklamanızdaki 1. yöntem bunu denemek istiyorum. Belki bu konuda sizi zaman zaman rahatsız edebilirim. Şimdilik yandex toloko yu denedim ama çok zamanımı alacak gibi ve getirisi harcadığım zamana göre çok düşük. Tekrar teşekkür ederim size bol kazançlar dilerim..

        Yanıt
        1. Bitli Kutu
          Bitli Kutu

          Rica ederim. İstediğiniz zaman iletişim bölümünden veya yorum alanından ulaşabilirsiniz. Elimden geldiğince bitlikutu.com icerisinde para kazanmayla ilgili konulara ağırlık veriyorum ve deneyip para çekebildiğim yöntemleri kanıtlarıyla birlikte yazarak anlatmaya çalışıyorum faydalı olabiliyorsam ne mutlu. Her konuda olduğu gibi 1. altın kural azimli olmak azimli olduktan sonra anlattığım yöntemlerin hepsinden para kazanabilirsiniz bu nedenle diğer makalelere de bakmanızı tavsiye ederim. Size de bol kazançlar dilerim.

          Yanıt
  8. harun

    emeğine sağlık uzun ve gzel bi yazı olmuş . marketagetn ve yandex toloka isimli uygulamalara başladm bakalım .insallah dedğini gibi kazanılır

    Yanıt
  9. Nihal

    Merhabalar , Clıxsense üyeliğimi yaptım.Yanlız sadece tasklar var . Reklam yok. Değisecek Url versem sizin alt üyeniz olarak devam edebiliyor muyuz . Tsk.

    Yanıt
    1. Bitli Kutu
      Bitli Kutu

      Merhabalar Nihal Hanım ClixSense websitesi altyapısında değişiklik yapmış durumda. Şuan için reklam izleyerek para kazanma bölümünü ve grid bölümünü pasif hale getirdi sadece tasklar ve anketler üzerinden para kazandırıyor. Dilerseniz diğer yöntemlere bir göz atabilirsiniz.

      Yanıt

Yorum yaparak düşüncelerini bildirmek ister misin ?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklam Engelleyici Tespit Edildi!!!

Reklamları engellemek için eklenti kullandığınızı belirledik. Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bize destek olun.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop