Anket Doldurarak Para Kazanma 2019

internetten para kazanmak

Anket Doldurarak Para Kazanma 2018

Size bugün ödeme konusunda sıkıntı çıkartmayan ve internetten para kazanma yöntemleri arasında en sevdiğim kanallardan birisi olan Anket Doldurarak Para Kazanma yönteminden bahsetmek istiyorum.

Başlıca bu makalede öğrenecekleriniz:

Daha önceki İnternetten Para Kazanmak 2018 başlıklı yazıda bu konuya değinmiştim. Göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederim.  Anket Doldurarak Para Kazanma konusunda sizlerden gelen sorular üzerine ayrı bir yazı olarak daha detaylı bir şekilde ele almak istedim.

Bu yazıda sadece tek bir siteden bahsetmek istiyorum çünkü diğer sitelere göre kullanımı kolay, kazancı fazla, transfer sürecinde kullanıcıyı yormayan ve yıllardır faaliyette olup ödeme konusunda 1,5 yıldır hiçbir sorunla karşılaşmadığım bir site.

Marketagent

İnternetten para kazanmak 2018 başlıklı yazıdan alıntı:

Marketagent adeta para vermek için bahane arayan bir site diyebilirim. Üye olup profilinizi doldurduğunuzda 1,5 euro anında hesabınıza yükleniyor. Üstelik site yöneticilerine soru sorduğunuzda yarım saat gibi kısa bir sürede geri dönüş yapıyorlar ve soru sorduğunuz için de size yarım euro veriyorlar.  İlk üye olduğumda çok şaşırmıştım bir sürü kotası, formalitesi vs. vardır pu parayı çektirmezler diye düşünüyordum fakat minimum çekim tutarının 2 euro olduğunu ve çok kolay para kazandığımı görünce deneme amaçlı hemen skrill hesabıma para çekim talebinde bulundum ertesi gün 2 euroyu yatırdılar. Bu siteye üye olmanızı şiddetle tavsiye ediyorum sunduğu anketler ve site tamamen Türkçe fakat yöneticilerle ingilizce olarak irtibat kurmak zorundasınız. Türkçe bir soru sorduğunuzda da nazikçe size Türkçe bilmediklerini ve öğrenmeye çalıştıklarını söylüyorlar. ?

Marketagent Anket başına 1 ile 5 euro arası anket uzunluğuna göre para veriyor tek sıkıntısı anket aralıkları hiç belli olmuyor bazen gün içerisinde 3-4 tane anket geliyor bazen 1 hafta anket gelmiyor ve gönderdiğiniz anketin kontrol aşaması 3 hafta gibi bir süre sürüyor. (Malesef tüm anket sitelerinin kontrol aşaması uzun oluyor) Bu konuyu da yöneticilere yazdım ve daha çok anket göndermelerini istedim yine nazik bir cevap ve yarım euroyu hesabıma hemen yüklediler. ?

Yeni bir anket olduğunda mail adresinize bildirim geliyor, böylece anketleri kaçırmıyorsunuz ve cep telefonunuzdan da anketleri yapabiliyorsunuz Anket sitelerinde düzenli olarak siteleri takip ederseniz kontrol aşamaları bir süre sonra rutine biniyor ve düzenli bir gelir elde etmeye başlıyorsunuz.

(İnternetten para kazanmak 2018 başlıklı yazının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.)

5 Dakikada sadece kayıt olup profili tamamlayarak gelen paranın ödemesi

ödeme kanıtı
Sadece üye olarak gelen paranın ödemesi

Anket doldurarak para kazanma nasıl olur ?

Anket sisteminin amacı sitenin adından da anlaşılacağı üzere pazar araştırması yaparak kullanıcıların görüşlerini alıp tüketiciye daha kaliteli hizmet sunmaktır. Büyük pazara sahip firmalar Marketagent gibi anket firmalarını kullanarak elde edilen sonuçların analizini yapıyor tüketicinin seçimi ve isteği doğrultusunda ürünlerini geliştiriyorlar.

Bu nedenle anketlere verdiğiniz cevapların doğru olması ve baştan savma bir şekilde cevaplanmamış olması gerekiyor. Eğer anket sorularına rastgele cevap vererek tamamlarsanız vermiş olduğunuz cevapların tutarsız ve çelişkili olması, cevapladığınız anketin onay sürecinden geçmemesine neden olur ve boşa zaman harcamaktan ileri gitmez, bu nedenle verdiğiniz cevapların gerçek ve doğru olmasına özen göstermelisiniz.

Anket doldurarak ne kadar kazanırım ?

Bu soruya net bir cevap vermek maalesef mümkün değil çünkü size sunulan anketler bazı kriterlere göre belirleniyor ve size sunuluyor bu durum anketlerin yoğunluğuna göre değişkenlik gösteriyor bazen gün içerisinde 4-5 anketle bile karşılaşabiliyorsunuz.

Nedir bu kriterler ?

Sizin yaşadığınız ülke

cialis uk

, yaşadığınız şehir, yaş aralığınız, cinsiyetiniz, aylık geliriniz, yaşam tarzınız, kullandığınız eşyalar, medeni durumunuz vs. Bu tarz genel kriterler sayesinde size, sizinle alakalı olan konularda anket sunuluyor ve anket yaptıran firmalara daha başarılı daha verimli nokta atışı sonuçlar veriliyor.

Örneğin diyelim ki 25 yaşında İstanbul’da hiç evlenmemiş tek başına yaşayan bir kişisiniz böyle bir durumda size bebek bezi kullanımı hakkında sorular sorulması mantıklı mı ?

Veya hiç hayatınızda araba kullanmadınız hangi petrol firmasının yakıtları daha kaliteli sorusuna cevap verebilir misiniz ?

Yukarıdaki örnekler çoğaltılabilir, bu nedenle para kazanacağınız anket öncesi hakkınızda bilgi alabilmek için küçük bir anket daha yapılıyor eğer anket için uygun kriterlere sahipseniz sizi ankete yönlendiriyor yukarıdaki örnekler gibi alakanız olmayan bir konuysa sizin mevcut anket için uygun olmadığınızı belirtiyor.

Bu durum gözünüzü korkutmasın bir çok anket “Genel” kategorisinde olup dünya çapında cevaplanabilecek anketler.

Anket doldurarak kazanabileceğiniz miktar ise anketin uzunluğuna ve anketi veren firmanın kalitesine göre yukarıda anlattığım durum göz önüne alınarak ortalama en az 1€ ile 5€ arasında anket başına para kazanıyorsunuz.

Anket doldurma sitesine nasıl kayıt olurum ?

Aşağıdaki linklerden Marketagent sitesinin kayıt sayfasına hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Marketagent sitesine kayıt olmak için tıklayınız .


Anket Doldurarak Para Kazanma 2018
İlgili alanları doldurup e-postanıza gelen aktivasyon kodunu doğruluyoruz.

Kazandığınız paraları banka hesabınıza aktarmak için neler yapılır ?

Kökeni yurt dışında olan bu tarz İnternet üzerinden para kazanabileceğiniz sitelerin hepsi için geçerli olan yapılması gereken bazı şartlar bulunuyor. Bunlar maalesef ki Paypal, Skrill gibi bir aracı ödeme kanalı vasıtasıyla paranızı kendi yerel banka hesabınıza aktarmak. Elbette ki bu aracı kurumlar hizmet bedeli olarak belirli bir komisyon alacak. Şuan için Türkiye’ye hizmet veren tek güvenilir aracı kurum Paypal’ın gitmesiyle birlikte sadece Skrill kaldı. Eğer İnternet üzerinden para kazanmak istiyorsanız mecburen Skrill hesabınızın olması gerekiyor.

Skrill hesabı nasıl açılır ?

Nedir bu Skrill dedikleri şey ? 

Skrill, Paypal’ın Türkiye’den ayrılması üzerine yıldızı parlamış olan aynı Paypal gibi uluslararası para transferi yapmanızı sağlayan güvenli ve dünya tarafından kabul görmüş bir çeşit dijital cüzdan, banka hesabı veya bir ödeme yöntemidir diyebiliriz. Türkiye’de şuan başka rakibi olmadığı için komisyon oranları biraz yüksek şuan için 25₺ fakat isterseniz tek seferlik 10€ ödeyip Skrill Prepaid Kartı çıkartarak Master Card desteği olan herhangi bir ATM den komisyon ödemeden çekebiliyorsunuz.

Anket Doldurarak Para Kazanma 2018
Skrill Prepaid Kartı

Tabi Skrill Prepaid Kartı çıkartabilmek için öncelikle onaylanmış bir Skrill hesabınızın olması gerekiyor. Skrill hesabı açmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

Skrill’e kayıt olmak için tıklayınız.

Transferler sırasında alınan tüm komisyonlar ve ücretler ne kadar ?

Uluslararası para transferi yaparken her transferde bankanın Swift ücreti adında aldıkları bir komisyonları bulunuyor. Maalesef bu Swift ücreti sabit bir ücret değil bankalar kendileri belirliyor bu yüzden kaş yapalım derken göz çıkarmamak için Skrill hesabınıza ekleyeceğiniz bankanın Swift ücretini mutlaka öğrenin. Bu ücret devlet bankalarında Vakıfbank ve Ziraat Bankası gibi alınmıyor. Örnek vermek gerekirse Akbank’ın 440₺ ye kadar ki Swift ücreti 54₺ iken Enpara’nın sınırsız tutarda ki Swifit ücreti 18₺ Vakıfbank’da ise yurt dışından gelen tutarlar için tamamen ücretsiz gönderecek olursanız belirli bir ücret alıyorlar.

Eğer Skrill Prepaid Kartı kullanmıyorsanız devlet bankaları gelen paradan Swift ücreti almadığı için her zaman uygundur bu konuya dikkat etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Kısa bir hesap yapacak olursak:

Skrill hesabınızda diyelim ki 100₺ birikti bunu;

Enpara üzerinden çekecek olursanız 25₺ Skrill komisyonu + 18₺ Enpara Swift ücreti kesilecek ve hesabınıza 57₺ para yatırılacak.

Akbank üzerinden çekecek olursanız 25₺ Skrill komisyonu + 54₺ Akbank Swift ücreti kesilecek ve hesabınıza 28₺ para yatırılacak.

Vakıfbank üzerinden çekecek olursanız sadece 25₺ Skrill komisyonu kesilecek ve hesabınıza 75₺ yatırılacak.

Fakat Skrill Prepaid Kartınız varsa hesabınızda ki 100₺ yi yerel bir ATM den Skrill komisyonu ve swift ücreti ödemeden 1.75₺ bir ücret kesilecek ve 98.25₺ çekebileceksiniz.

Bu makalede Anket Doldurarak Para Kazanma 2018 yönteminden bahsettim eğer sorularınız varsa hiç çekinmeden sorabilirsiniz başka bir yazıda görüşmek dileğiyle.

Aşağıdaki başlıkları senin için buldum belki ilgini çeker !

5 Yorum

    1. Bitli Kutu
      Bitli Kutu

      Bu makalede ve diğer yazılarda anlattığım yöntemleri uygulayarak ciddi miktarda aylık en az 1500₺ ila 3000₺ arası performansınıza ve devamlılığınıza bağlı olarak yan gelir elde etmeniz mümkündür. Önceki yayınladığım makaleleri okumanızı ve yeni yayınlayacağım güncel yazılara da takipte kalmanızı öneririm.
      Bol kazançlar dilerim.

      Yanıt
    1. Bitli Kutu
      Bitli Kutu

      Anketleri biz yapmıyoruz Dursune hanım sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş. Yazı içerisinde vermiş olduğum linklerden anket sitelerine üye olmanız gerekiyor ve katıldığınız her anket başına anketin uzunluğuna ve anket verenin kalitesine bağlı olarak 1₺ ila 10₺ arası anket başına ücret alıyorsunuz. Diğer makalelerde anlattığım talimatları da takip ederek kazandığınız paralarınızı nasıl kolayca banka hesabınıza aktarabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Şimdiden bol kazançlar diliyorum.

      Yanıt

Yorum yaparak düşüncelerini bildirmek ister misin ?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklam Engelleyici Tespit Edildi!!!

Reklamları engellemek için eklenti kullandığınızı belirledik. Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bize destek olun.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop